Βασικές πληροφορίες για την υποστήριξη - Από πού να ξεκινήσω;

Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο να βρείτε υποστήριξη για το προϊόν που διαθέτετε. Ωστόσο, για να σας βοηθήσουμε, έχουμε απλοποιήσει αυτή τη διαδικασία, δημιουργώντας έναν κατάλογο με τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνετε.

Θα σας καθοδηγήσουμε σε όλα τα βήματα:

  1. Προσδιορίστε ποιο προϊόν διαθέτετε, βρίσκοντας τον κωδικό του προϊόντος σας.
  2. Βρείτε τον κωδικό του προϊόντος σας στη σελίδα του κύριου μενού υποστήριξης και στη συνέχεια μεταβείτε στη σελίδα υποστήριξης του προϊόντος που διαθέτετε.
  3. Δείτε ή κάντε λήψη των αρχείων. Δείτε το υπόδειγμα της σελίδας υποστήριξης, όπου σημειώνονται οι θέσεις των αρχείων στη σελίδα και δίνονται γρήγορες επεξηγήσεις για τους διαθέσιμους τύπους αρχείων.
Ας ξεκινήσουμε!


1. Βρείτε τον κωδικό του προϊόντος σας. Για μεγαλύτερη ευκολία, επιλέξτε αρχικά τον τύπο του προϊόντος σας: εσωτερικό (PCI, ISA, PCMCIA, κάρτα PC) ή εξωτερικό, από τις παρακάτω κατηγορίες.
analog networking
Εξωτερικά μόντεμ/ISDN
Εσωτερικά μόντεμ/ISDN
Εξωτερικές ευρυζωνικές συσκευές/συσκευές δικτύωσης
Εσωτερικές συσκευές δικτύωσης

Σημείωση: οι κωδικοί προϊόντος, οι κωδικοί αναγνώρισης προϊόντος και οι αριθμοί μοντέλου είναι πολύ παρόμοιοι. Οι κωδικοί προϊόντος συνήθως αποτελούνται από τους χαρακτήρες "USR", 2 ψηφία για τον κωδικό της χώρας, 4 ψηφία για τον κωδικό του μοντέλου και 1 χαρακτήρα για την έκδοση αναθεώρησης. Οι κωδικοί αναγνώρισης προϊόντος αποτελούνται από 2 ψηφία για τον κωδικό της χώρας, 4 ψηφία για τον κωδικό του μοντέλου και 2 ψηφία για την έκδοση αναθεώρησης. Οι αριθμοί του μοντέλου αποτελούνται από 4 ψηφία και δεν περιλαμβάνουν την έκδοση.

Επιλέξατε εσωτερικά μόντεμ/ISDN.
Ο κωδικός προϊόντος βρίσκεται τυπωμένος σε μια ετικέτα στην πλακέτα του προϊόντος, πίσω από το μεταλλικό στήριγμα. Εάν δεν έχετε σημειώσει τον κωδικό του προϊόντος ή δεν έχετε το κουτί του προϊόντος, πιθανόν να χρειαστεί να ανοίξετε τον υπολογιστή σας για να βρείτε την ετικέτα.

Για οδηγίες σχετικά με το άνοιγμα του υπολογιστή σας, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή.

Θα πρέπει να προσδιορίσετε 2 πράγματα: τον αριθμό και την έκδοση του μοντέλου σας. Δείτε τα παρακάτω παραδείγματα.
Παράδειγμα των 3 εκδόσεων των ετικετών 2884Παραδείγματα παλαιότερων ετικετών
2884 Internal Modem Label Internal Modem label Internal Modem Label
Εάν δεν δείτε κάποιον κωδικό της μορφής USR######, ψάξτε για μια σειρά ψηφίων με τη μορφή ######-## (6 ψηφία - παύλα - 2 ψηφία). Τα παλαιότερα μόντεμ πιθανόν να έχουν κωδικούς με άλλη μορφή, στους οποίους οι χαρακτήρες 3C, 3CP ή 02 (Γερμανία), 08 (Αυστρία), 11 (Ελβετία), 09 (Νότιος Αφρική), 10 (Ευρώπη και Μέση Ανατολή), 20 (Σουηδία), 17 (Νορβηγία), 19 (Δανία), 81 ή 99 προηγούνται των άλλων ψηφίων. Επίσης, πιθανόν να προηγούνται 2 επιπλέον ψηφία, όπως στα παρακάτω παραδείγματα. Σημειώστε πως αυτά τα δύο πρώτα ψηφία είναι κωδικοί για τη χώρα, τα επόμενα τέσσερα είναι ο αριθμός του μοντέλου και τα τελευταία 2 ψηφία ή το γράμμα υποδεικνύουν την έκδοση. USR062884B = FR 2884 Έκδοση B (02). 802884-01 = 2884 Έκδοση A (01).

Αγνοήστε τους αριθμούς μοντέλου "CJE" και FCC
Αυτοί είναι αριθμοί FCC και όχι αριθμοί μοντέλου της U.S. Robotics. Σε αυτά τα παραδείγματα δεν φαίνονται οι κωδικοί αναγνώρισης FCC, αλλά σε πολλά εσωτερικά μόντεμ οι κωδικοί αυτοί δεν αντιστοιχούν στον κωδικό προϊόντος ή στους αριθμούς μοντέλου.

Εάν και πάλι δεν μπορείτε να εντοπίσετε τον κωδικό προϊόντος, ανατρέξτε στον οδηγό ταυτοποίησης μόντεμ, αλλά θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ενδέχεται να μην λειτουργεί με ορισμένα προϊόντα.

Σημείωση: Σε ορισμένες περιπτώσεις ο αριθμός μοντέλου FCC αντιστοιχεί στον κωδικό προϊόντος, αλλά αυτό δεν ισχύει στα περισσότερα από τα παλαιότερα μόντεμ. Βεβαιωθείτε ότι ελέγξατε σωστά την ετικέτα. Ο αριθμός CE δεν αποτελεί αριθμό μοντέλου. Σημειώστε επίσης ότι ορισμένα από τα παλαιότερα προϊόντα πιθανόν να βρίσκονται πλέον εκτός εγγύησης, επομένως δεν περιλαμβάνονται στις σελίδες υποστήριξης.2. Στην κύρια σελίδα υποστήριξηςt βρείτε την κατηγορία του προϊόντος σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σύνδεσμο για το προϊόν σας, βρίσκοντας τον κωδικό του προϊόντος ή αναζητώντας τον αριθμό μοντέλου και τη σωστή έκδοση:

56K Internal Example

Σημείωση: Εάν βρήκατε τον αριθμό/κωδικό του προϊόντος αλλά δεν βλέπετε το προϊόν σας στον κατάλογο, είτε δεν υποστηρίζεται πλέον είτε κατασκευάζεται για διανομή σε άλλη περιοχή.

Εάν δεν μπορείτε να προσδιορίσετε τον κωδικό του προϊόντος σας: επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή στείλτε e-mail σε έναν τεχνικό.


3. Αφού βρείτε τη σελίδα υποστήριξης για το προϊόν σας, θα έχετε στη διάθεσή σας διάφορα αρχεία. Εδώ σας δίνουμε μια γρήγορη περιγραφή των αρχείων που μπορεί να είναι διαθέσιμα. Η εικόνα στα δεξιά υποδεικνύει τη θέση όπου βρίσκονται στη σελίδα υποστήριξης.

Product Support Page Example

  • Αρχεία - Οδηγοί χρήσης (εγχειρίδια), οδηγοί εγκατάστασης, οδηγοί αναφοράς
  • Συχνές απορίες - Οι συχνές απορίες περιλαμβάνουν διάφορα θέματα σχετικά με το προϊόν, όπως η αντιμετώπιση προβλημάτων, η εμβέλεια των ασύρματων συσκευών, οι ανακοινώσεις υποστήριξης για το προϊόν, οι πληροφορίες V.92 κ.λπ.
  • Προγράμματα οδήγησης - Προγράμματα που χρησιμοποιούνται ώστε το προϊόν σας να λειτουργεί με Windows ή με άλλα λειτουργικά συστήματα. Συνήθως είναι ένα αρχείο .inf ή περιλαμβάνονται σε κάποιο αρχείο .exe. Για παράδειγμα, εάν αναβαθμίσετε τα Windows σας από 98 σε XP, το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστείτε ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης.
  • Υλικολογισμικό - Λογισμικό που είναι μόνιμα αποθηκευμένο στη μνήμη του προϊόντος σας. Για παράδειγμα, μια έκδοση αναβάθμισης V.92 αποθηκεύει στο προϊόν νέα στοιχεία μετά την εγκατάσταση.


Was this page helpful? (1 = not helpful, 5 = very helpful)
1   2   3   4   5  
 
Did it help you find your product code?
Yes   No  
 
Additional Comments (255 characters maximum)

Δεν μπορείτε να προσδιορίσετε τον κωδικό του προϊόντος σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή στείλτε e-mail σε έναν τεχνικό.