Η USRobotics παρουσιάζει τη νέα τεχνολογία V.92* και συμπεριλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση για επιλεγμένα μοντέλα!

Η USRobotics σας δίνει τη δυνατότητα να είστε πάντα συνδεδεμένοι χάρη στην υπερσύγχρονη τεχνολογία, ενώ σας προσφέρουμε την ισχύ του V.92...δωρεάν!

Είναι παιχνιδάκι:

 1. Ορίστε τα χαρακτηριστικά του μόντεμ σας
 2. 2. Κάντε λήψη και εκτέλεση του λογισμικού
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Instant Update για αναβάθμιση

Είστε έτοιμοι να ζήσετε από κοντά την ισχύ του V.92;

Φυσικά και είστε! Είναι έτοιμος ο παροχέας υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) που χρησιμοποιείτε; Ανεξάρτητα από το εάν ο ISP υποστηρίζει ή όχι τη νέα τεχνολογία V.92, μπορείτε να επωφεληθείτε αμέσως από τη λειτουργία ICN (Ειδοποίηση κλήσεων Διαδικτύου)! Η λειτουργία ICN σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε ποιος προσπαθεί να σας τηλεφωνήσει, ενώ είστε συνδεδεμένοι. Επειδή το πρότυπο V.92 είναι συμβατό με τις παλιότερες τεχνολογίες, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα του V.92 μόλις αναβαθμιστεί ο ISP που χρησιμοποιείτε!

Τι είδους βελτιώσεις παρέχει το πρότυπο V.92;

Το V.92 περιλαμβάνει συναρπαστικές λειτουργίες και βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο πρότυπο V.90:

  Modem on Hold (Μόντεμ σε κράτηση)
  Η λειτουργία Modem on Hold "θέτει σε αναμονή" τη συνεδρία σας για να λαμβάνετε τις εισερχόμενες κλήσεις και σας επιτρέπει να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο μόλις ολοκληρώσετε τη συνομιλία σας χωρίς να χρειαστεί νέα κλήση. (Έχετε υπ' όψιν ότι απαιτείται να παρέχεται υπηρεσία αναμονής κλήσης από την τηλεφωνική υπηρεσία που χρησιμοποιείτε.)

  Quick Connect (Γρήγορη σύνδεση)
  Η λειτουργία Quick Connect "θυμάται" την ποιότητα της γραμμής από την προηγούμενη συνεδρία, παρακάμπτει τα τμήματα της αναγνωστικής ακολουθίας και επιτρέπει την ταχύτερη σύνδεση. Μειώστε έως και 50% το χρόνο χρήσης της σύνδεσης dial-up!

  V.PCM
  Αυτή η νέα λειτουργία αυξάνει την ταχύτητα της σύνδεσης και βελτιώνει την ποιότητά της δίνοντάς τη δυνατότητα να στέλνετε πληροφορίες και συγχρόνως να σερφάρετε στο Web. Εάν θέλετε να παίζετε παιχνίδια, θα μπορείτε να στέλνετε τις εντολές σας πιο γρήγορα από τους αντιπάλους σας, που διαθέτουν παλιά μόντεμ! Η λειτουργία V.PCM Upstream (Αποστολή V.PCM) επιτυγχάνει ταχύτητες αποστολής που φτάνουν έως και 48 Kbps και σας επιτρέπει να επιλέγετε την υψηλότερη ταχύτητα λήψης (έως και 53 Kbps) ή να "εξισορροπείτε" τις ταχύτητες αποστολής και λήψης.*Οι βελτιώσεις του προτύπου V.92 ενδέχεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμες για όλους τους ISP. Επικοινωνήστε με τον ISP που χρησιμοποιείτε, για να μάθετε πότε θα αναβαθμιστούν οι διακομιστές του έτσι ώστε να περιλαμβάνουν την τεχνολογία V.92. Τα μόντεμ της USRobotics περιλαμβάνουν τις βελτιώσεις του προτύπου V.92 και είναι συμβατά με τις προηγούμενες τεχνολογίες, ενώ έχουν τη δυνατότητα να επιχειρήσουν να επιτύχουν την υψηλότερη δυνατή ταχύτητα όταν συνδέονται με κάποιον ISP.
**Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Internet Call Notification θα πρέπει η τηλεφωνική εταιρεία που χρησιμοποιείτε να παρέχει υπηρεσία αναμονής κλήσης. Για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αναγνώρισης καλούντος της λειτουργίας Internet Call Notification θα πρέπει η τηλεφωνική εταιρεία που χρησιμοποιείτε να παρέχει υπηρεσία αναγνώρισης καλούντος.


Other Countries:
 • United Kingdom
 • Italia
 • Deutschland
 • España
 • France

  More Information
 • FAQ
 • White Paper
 • ControlCenter

  Related links
 • Press Releases
     V.92 Interoperability
     V.92 Shipping
 • http://www.v92.com
 • CommWorks HiPer DSP and DSP Multispan server code