USRobotics introduceert de nieuwe V.92*-technologie, met GRATIS upgrades voor bepaalde modellen!

Dankzij USRobotics blijft u verbonden met de nieuwste technologie en nu brengen we u zelfs gratis V.92!

U hoeft slechts drie stappen uit te voeren:

 1. Kijken of uw modem in aanmerking komt
 2. De software downloaden en installeren.
 3. Klik op de knop Nu updaten om te upgraden

Bent u klaar voor de kracht van V.92?

Natuurlijk! Is uw Internet Service Provider (ISP) klaar? Of uw ISP de nieuwe V.92-technologie nu ondersteunt of niet, u kunt onmiddellijk profiteren van ICN (Internet Call Notification)! ICN biedt u de mogelijk om te kijken wie u probeert te bellen terwijl u online bent. Aangezien V.92 compatibel is met oudere technologieën, bent u klaar om van de voordelen van V.92 te profiteren zodra uw ISP upgradet!

Welke verbeteringen biedt V.92?

V.92 biedt opzienbarende functies en verbeteringen tegenover de oude V.90-norm:

  Modem on Hold
  Modem on Hold 'onderbreekt' uw online sessie tijdens inkomende oproepen en herstelt uw online activiteiten na uw conversatie zonder opnieuw in te bellen. (Houd er rekening mee dat de dienst Wisselgesprek beschikbaar moet zijn via uw telefoonaanbieder.)

  Quick Connect
  Quick Connect 'onthoudt' uw lijnomstandigheden van de vorige sessie, slaat onderdelen van de trainingsreeks over en zorgt ervoor dat u sneller online bent. Verminder de inbeltijd om verbinding te maken met maar liefst 50%!

  V.PCM
  Deze verbetering maakt uw online ervaring sneller en beter voor wie informatie wil versturen en op het internet wil surfen. Als u een gamer bent, kunt u de commando's sneller versturen dan uw tegenstanders met verouderde modems! V.PCM Upstream bereikt upstream-snelheden tot 48 Kbps en biedt u de keuze tussen de snelste downstream-snelheid (tot 53 Kbps) of een 'evenwichtige' balans tussen downstream- en upstream-communicatie.*De nieuwe V.92-verbeteringen zijn mogelijk niet onmiddellijk beschikbaar bij alle ISP's. Vraag uw ISP wanneer hun servers V.92-technologie zullen leveren. De modems van USRobotics met de nieuwe V.92-verbeteringen zijn volledig compatibel met oudere versies en zullen bij het verbinden met een ISP altijd op de hoogst mogelijke snelheid werken.
**De dienst Wisselgesprek moet beschikbaar zijn bij uw telefoonaanbieder om Internet Call Notification te gebruiken. De dienst Nummerherkenning moet beschikbaar zijn bij uw telefoonaanbieder om de functie Nummerherkenning van Internet Call Notification te gebruiken.


Andere landen:
 • Verenigd Koninkrijk
 • Italië
 • Duitsland
 • Spanje
 • Frankrijk

  Meer informatie
 • FAQ's
 • White Paper
 • ControlCenter

  Verwante links
 • Persberichten
     V.92-interoperabiliteit
     Verzending van V.92
 • http://www.v92.com
 • CommWorks HiPer DSP- en DSP Multispan-servercode