V.92-teknik*

Du kan uppgradera till V.92 nu!
Det är enkelt att uppgradera till den nya V.92-standarden. Hämtningen kan ta lite tid så medan du hämtar filerna kan du läsa om fördelarna med och funktionerna hos V.92.

Viktigt! Kontrollera att din Internet-leverantör har uppgraderat servrarna så att du kan använda fördelarna med den nya V.92-tekniken.

1. 3453V92.zip (finns nedan) till en temporär plats på din hårddisk.
  2. (Endast Windows-användare) Om du vill använda samtalsuppgraderingen Modem on Hold måste du även hämta och installera Samtal väntar-funktionen för Internet (ICN) för att hantera dina inkommande samtal. Klicka nedan för att hämta Samtal väntar-funktionen för Internet (ICN).
  3. Logga ut från Internet.
  4. Packa upp .zip-filen till en tom katalog på din hårddisk. Följ anvisningarna i filen Readme.txt (Viktigt.txt).
  5. Grattis! Nu kan du återansluta till Internet och börja använda de nya V.92-funktionerna.

*Den nya V.92-uppgraderingen är kanske inte tillgänglig omedelbart hos alla Internet-leverantörer. Kontakta Internet-leverantören för att ta reda på när de ska uppdatera sina servrar och inkludera V.92-tekniken. USRobotics-modem med den nya V.92-uppgraderingen är bakåtkompatibla och högsta möjliga hastighet används vid anslutning till en Internetleverantör.