V.92*-technologie

U kunt nu naar V.92 upgraden!
Upgraden naar de nieuwe V.92-norm is eenvoudig. Het downloaden neemt behoorlijk veel tijd in beslag. Lees tijdens het downloaden meer over de geweldige functies van V.92.

Belangrijk! Controleer of uw Internet Service Provider de geüpgraded servers heeft om te kunnen profiteren van de nieuwe V.92-technologie.

1. Druk deze instructies af voor u de upgrade uitvoert.
  2. Download het onderstaande ControlCenter-installatiebestand naar een tijdelijke locatie op uw vaste schijf.
  3. Om de spraakoproepverbeteringen van Modem on Hold te gebruiken, dient u ook het onderstaande Internet Call Notification (ICN) te downloaden en te installeren om uw inkomende oproepen te beheren. Klik hier voor meer informatie over ICN.
  4. Meld u af bij het internet.
  5. Installeer ControlCenter. Ga naar de tijdelijke locatie waar u het gedownloade ControlCenter hebt opgeslagen en dubbelklik op het ControlCenter-pictrogram. Volg de instructies om de installatie te voltooien.
  6. Als de installatie is voltooid, klikt u op Start, Programma's, USRobotics, ControlCenter en klikt u op ControlCenter. ControlCenter wordt opgestart en uw modem wordt automatisch gedetecteerd. Selecteer de modem die u wilt upgraden.
  7. Klik op de knop Nu updaten. Selecteer de modem die u wilt upgraden. Klik op het tabblad Verbindingen. Selecteer het keuzerondje Inbelnetwerken. Selecteer uw internetverbinding in de lijst Naam van de voorkeursverbinding. Klik op het tabblad Algemeen en klik op Nu updaten. Volg de instructies op het scherm om de update te downloaden. Er wordt een Leesmij-bestand weergegeven met extra upgrade-instructies. Na het downloaden past het ControlCenter de V.92-firmware-upgrade automatisch toe op uw modem. Er verschijnt een bericht zodra de update is voltooid. Klik op OK.
  8. Upgrade het stuurprogramma voor uw modem. Volg de stappen in het Leesmij-bestand dat werd weergegeven tijdens de firmware-update. De stappen verschillen afhankelijk van het besturingssysteem, dus zorg ervoor dat u de stappen voor uw specifieke besturingssysteem volgt.
  9. ICN installeren. Ga naar de tijdelijke locatie waar u de download van ICN hebt opgeslagen en dubbelklik op het ICN-pictogram. Volg de instructies om de installatie te voltooien.
  10. Gefeliciteerd! U bent nu klaar om opnieuw verbinding te maken met het internet en de nieuwe V.92-functies te gebruiken.
Als u vragen hebt, klikt u op het Gebruikershandleiding-pictogram in het ControlCenter.

*Niet alle Internet Service Providers (ISP) zullen onmiddellijk alle nieuwe V.92-verbeteringen kunnen aanbieden. Vraag uw ISP wanneer hun servers V.92-technologie zullen leveren. De modems van USRobotics met de nieuwe V.92-verbeteringen zijn volledig compatibel met oudere versies en zullen bij het verbinden met een ISP altijd op de hoogst mogelijke snelheid werken.

Nu downloaden
ICN HTTP | FTP

ControlCenter.exe Denmark (7.7 MB) HTTP | FTP
ControlCenter.exe Netherlands (7.6 MB) HTTP | FTP
ControlCenter.exe Norway (7.6 MB) HTTP | FTP
ControlCenter.exe Sweden (7.6 MB) HTTP | FTP