Ondersteuning 101 - Hoe begin ik eraan?

Ondersteuning voor uw product zoeken kan een moeilijke opdracht lijken. We hebben dit proces echter vereenvoudigd door een lijst met de eerste stappen op te stellen om u op weg te helpen.

Een woordje uitleg bij elke stap:

  1. Bepaal welk product u hebt door uw productcode te zoeken.
  2. Zoek uw productcode in het hoofdmenu van de pagina Ondersteuning en ga vervolgens naar de pagina met ondersteuningsinformatie voor uw product.
  3. Bekijk of download de bestanden. Bekijk dit voorbeeld van een ondersteuningspagina. Deze geeft de locatie van de bestanden op de pagina aan en biedt een korte uitleg bij de bestandstypen die beschikbaar zijn.
Laten we beginnen!


1. Zoek uw productcode. Kies om de zaken te vereenvoudigen uw producttype uit de onderstaande categorieën: intern (PCI, ISA, PCMCIA, PC Card) of extern.
analog networking
Externe modems/ISDN
Interne modems/ISDN
Extern breedband/netwerk
Intern netwerk

Opmerking: productcodes, product-id's en modelnummers lijken allemaal erg op elkaar. Productcodes bestaan meestal uit de vermelding 'USR', een tweecijferige landcode, een viercijferig modelnummer en een letteraanduiding voor de herziene versie. Product-id's bestaan uit een tweecijferige landcode, een viercijferig modelnummer en een tweecijferig nummer voor de herziene versie. Modelnummers zijn viercijferige nummers en hebben geen versie-aanduiding.


2. Op de hoofdpagina van het gedeelte Ondersteuning zoekt u naar uw productcategorie en vervolgens klikt u op de link van uw product. Deze vindt u door te zoeken naar de productcode of het modelnummer en de correcte versie:

Opmerking: als u uw productcode/-nummer hebt gevonden en uw product niet in de lijst vindt, wordt het product ofwel niet langer ondersteund of voor distributie in een andere regio geproduceerd.

U kunt uw productcode niet bepalen: neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar de technische ondersteuning.


3. Nadat u de ondersteuningspagina van uw product hebt gevonden, zijn er verschillende bestanden beschikbaar. Hier volgt een korte beschrijving van wat er beschikbaar is. De afbeelding rechts toont waar u de bestanden op de ondersteuningspagina kunt terugvinden.

Product Support Page Example

  • Documenten – gebruikershandleidingen, installatiegidsen, referentiegidsen
  • FAQs – Veelvoorkomende vragen inclusief onderwerpen over en problemen met de producten; d.w.z. problemen oplossen, draadloos prestatiebereik, aankondigingen over productondersteuning, informatie over V.92, etc.


Was this page helpful? (1 = not helpful, 5 = very helpful)
1   2   3   4   5  
 
Did it help you find your product code?
Yes   No  
 
Additional Comments (255 characters maximum)

Hebt u problemen bij het bepalen van uw productcode? neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar de technische ondersteuning.