Vad är SIP-based VoIP?

SIP (Session Initiation Protocol) är ett tillämpningsskiktsprotokoll för att initiera, ändra och avsluta en interaktiv användarsession som innehåller multimedieelement som video, telefon, snabbmeddelanden, onlinespel och Virtual Reality. Det är med andra ord det ”handskakningssystem” som används för att skicka och ta emot datafiler över Internet. SIP är en öppen standard som tillåter större interoperabilitet mellan SIP-baserade tjänsteleverantörer.

SIP-baserade VoIP-adaptrar ansluter din befintligatelefontillInternetviaen maskinvaruenhet, vanligtvis en router, telefonadapter eller IP-telefon. Det kräver en betald prenumeration hos en tjänsteleverantör, som Vonage® eller AT&T CallVantageSM.

Hur fungerar USRobotics produkter med SIP-baserat VoIP?

USRobotics erbjuder tjänsteleverantörers trådlösa VoIP-routrar som kan användas i befintligaVoIP-nätverk.Abonnentersomärutrustade med LAN-portar, WAN-portar, telefonlurportar och telefonlinjeportar kan använda sina bredbandsanslutningar till att slå på telefon- och datatrafik. DukandeladinInternet-anslutningutan kablar, göra ditt nätverk säkert med den integrerade avancerade brandväggen och ta emot telefonsamtal när du är registrerad till en VoIP-tjänsteleverantör. USRobotics ger tjänsteleverantörerna en VoIP-router som är tillförlitlig, säker och enkel att installera och använda för installation i kundens hem eller i små hemkontor.

Hur fungerar det med nödsamtal?