What is SIP-based VoIP?

A SIP (kapcsolatkezdeményező protokoll) alkalmazási szintű protokoll, amely multimédiás elemeket tartalmazó interaktív felhasználói kapcsolatok (pl. videó, hang, azonnali üzenetküldés, on-line játékok és virtuális valóság) kezdeményezésére, módosítására és lezárására szolgál. Más szóval az adatfájlok internetes küldésére és fogadására alkalmas kézfogásos rendszer. A SIP olyan nyitott szabvány, amely jobb együttműködést tesz lehetővé a SIP-alapú szolgáltatók között.

A SIP-alapú VoIP-adapterek létező telefonját valamilyen hardver (útválasztó, telefonadapter vagy IP-telefon) közvetítésével csatlakoztatják az internetre. Ehhez elő kell fizetnie valamelyik szolgáltatónál, pl. Vonage® vagy AT&T CallVantageSM.

Hogy működnek együtt az USRobotics termékei a SIP-alapú VoIP szolgáltatással?

Az USRobotics VoIP-útválasztókat kínál a szolgáltatóknak a létező VoIP-hálózataikhoz. A LAN-portokkal, WAN-portokkal, telefonos kézibeszélő portokkal és telefonvonalportokkal tervezett rendszerrel a felhasználók egyszerre használhatják a szélessávú csatlakozást hang- és adatátvitelre. Ha előfizetegy VoIP-szolgáltatónál, az internet-csatlakozása vezetékek nélkül megosztható lesz, integrált, bővített tűzfallal védheti hálózatát és hanghívásokat fogadhat. AZ USRobotics megbízható, könnyen telepíthető és használható, biztonságos VoIP-útválasztót kínál az ügyfelek otthonában és kis irodáiban történő telepítéshez.

Mi lesz a vészhívásokkal?