What is SIP-based VoIP?

SIP (Session Initiation Protocol) is een protocol op de toepassingslaag voor het opstarten, aanpassen en beëindigen van interactieve sessies waarin multimedia-elementen, zoals video, spraak, instant messaging, online games en virtual reality, een rol spelen. Anders gezegd, is dit een handshake-systeem voor het verzenden en ontvangen van gegevensbestanden via het internet. SIP is een open norm, hetgeen een betere interoperabiliteit tussen providers van VoIP op basis van SIP mogelijk maakt.

Op SIP gebaseerde VoIP-adapters verbinden uw bestaande telefoon met het internet via een stukje hardware, zoals een router, telefoonadapter of IP-telefoon.

Hoe werken USRobotics-producten in combinatie met VoIP op basis van SIP?

USRobotics biedt serviceproviders draadloze VoIP-routers aan voor gebruik op bestaande VoIP-netwerken. Deze routers zijn voorzien van LAN-poorten, WAN-poorten, poorten voor telefoontoestellen en poorten voor telefoonlijnen zodat abonnees hun breedbandverbinding voor zowel spraak- als gegevensverkeer kunnen gebruiken. Gebruikers kunnen op deze manier hun internetverbinding zonder kabels delen, hun netwerk met de geďntegreerde en geavanceerde firewall beveiligen en oproepen ontvangen zodra ze een abonnement bij een VoIP-serviceprovider hebben. USRobotics voorziet serviceproviders van betrouwbare, eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijk en veilige VoIP-routers die bij de klant thuis of op kleine kantoren kunnen worden geďnstalleerd.

Hoe zit het met noodoproepen?