Nättelefoner

Vad är Nättelefoner?

Nättelefoner, som även kallas “softphones”, är programvara som omvandlar din dator till en telefon. Programvaran är vanligtvis kostnadsfri, går att hämta på Internet och kräver inget mer än en aktiv Internet-anslutning och ljudfunktioner. De flestaanvänder en lur eller ett headset för samtalen för att förbättra ljud- och samtalskvaliteten.

Skype är världens snabbast växande Internet-kommunikationstjänst. Det är en kostnadsfri programvara som människor över hela världen kan använda till att ringa kostnadsfria samtal. Med Skype kan du använda din bredbandsuppkoppling till Internet till att ringa klara, kostnadsfria samtal.

Hur fungerar USRobotics produkter tillsammans med Skype?

USRobotics Skype-certifieradeochSkype-kompatiblaprodukterärutformade för att anslutas direkt till Skype-programvaran för att göra samtal mellan Skype-telefoner tydliga, lättanvända och för att de ska vara precis som vanliga telefonsamtal. USB Internet Phones och USB Internet Speakerphones ansluts direkt till datorns USB 1.1 eller 2.0-portar, vilket innebär att du kan ringa och ta emot kostnadsfria Skype-samtal från andra Skype-användare.

What is SIP-based VoIP?