Netphone

Mi a Netphone?

A Netphone eszközök (más néven szoftvertelefonok) olyan szoftveralkalmazások, melyekkel telefonként használhatja számítógépét. A szoftver általában ingyenesen letölthető az internetről és csak aktív internet-csatlakozásra és hangfunkciókra van szükség hozzá. A hang- és a beszélgetési minőség javítására a legtöbben kézibeszélőt vagy fejhallgatót használnak.

A Skype a világ leggyorsabban terjedő internetes kapcsolattartási szolgáltatása. Ez az ingyenes szoftver lehetővé teszi, hogy a világ minden részén ingyenesen telefonáljon. A Skype felhasználói tisztán érthető, ingyenes hívásokat hajthatnak végre szélessávú internet- csatlakozáson keresztül.

Hogy működnek együtt az USRobotics termékek a Skype szolgáltatással?

A USRobotics Skype-tanúsítvánnyal rendelkező és Skype-kompatibilis termékei közvetlenül kapcsolódnak a Skype szofterhez, tiszta és egyszerűen kezelhető Skype-Skype hívások létesítése céljából, akárcsak a hagyományos telefonálásnál. Az USB Internet Phone és az USB Internet Speakerphone eszközök közvetlenül csatlakoztathatók a számítógép USB 1.1 vagy 2.0 portjára, így bármelyik Skype felhasználótól fogadhat ingyenes Skype hívásokat.

What is SIP-based VoIP?