Internettelefoons

What is Internettelefoons?

Internettelefoons, die ook wel softphones worden genoemd, zijn softwaretoepassingen die uw computer in een telefoon veranderen. Deze software is gewoonlijk gratis en kan vanaf het internet worden gedownload. Het enige wat u hiervoor nodig hebt, is een actieve internetverbinding en geluid. De meeste mensen gebruiken een handset of een koptelefoon om te bellen, aangezien dit de geluids- en gesprekskwaliteit verbetert.

Skype is de snelst groeiende service voor internetcommunicatie ter wereld. Het is een gratis softwareprogramma waarmee u gratis naar de hele wereld kunt bellen. Skype stelt gebruikers in staat met een uitstekende geluidskwaliteit gratis te bellen via een breedbandverbinding.

Hoe werken USRobotics-producten in combinatie met Skype?

De door Skype gecertificeerdeendeSkypecompatibeleproductenvanUSRobotics zijn ontworpen voor een directe interface met de Skype- software en zorgen ervoor dat oproepen van Skype naar Skype even helder en eenvoudig te beheren zijn als traditionele oproepen. USB Internet Phones en USB Internet Speakerphones kunnen rechtstreeks op de USB 1.1- of 2.0-poort van uw computer worden aangesloten en stellen u in staat gratis met andere Skype-gebruikers overal ter wereld te bellen.

What is SIP-based VoIP?