Πώς μπορώ να συνδέσω περισσότερους από τρεις υπολογιστές;

Όταν δημιουργείτε ένα ασύρματο δίκτυο με δύο ή τρεις υπολογιστές και δεν χρησιμοποιείτε σημείο πρόσβασης, το δίκτυο θα λειτουργεί σε διομότιμο (peer-to-peer) ή ad-hoc τρόπο λειτουργίας. Ωστόσο, αν έχετε περισσότερους από τρεις υπολογιστές, το δίκτυό σας αρχίζει να λειτουργεί σε τρόπο λειτουργίας υποδομής: χρειάζεστε σημείο πρόσβασης.
Το σημείο πρόσβασης θα σας επιτρέψει να αυξήσετε την απόσταση μεταξύ των υπολογιστών σας χωρίς να χάνετε τη σύνδεση. Κάθε σημείο πρόσβασης υποστηρίζει έως και 20 υπολογιστές. Μπορείτε να το συνδέσετε στον υπολογιστή που διαθέτει ευρυζωνική σύνδεση και να κάνετε κοινή χρήση της διαδικτυακής σας σύνδεσης με όλους τους άλλους υπολογιστές.
Μπορείτε να βελτιώσετε την ευελιξία του δικτύου σας αν το συνδέσετε απευθείας σε έναν δρομολογητή. Κάνοντάς το αυτό, δεν εξαρτάστε πλέον από οποιονδήποτε υπολογιστή για να έχετε τείχος προστασίας ή πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Ακόμα καλύτερα, συνδυάστε τις δύο συσκευές και αγοράστε έναν ασύρματο δρομολογητή της USRobotics! Είναι σαν να έχετε 4 προϊόντα σε ένα: ασύρματο σημείο πρόσβασης, δρομολογητή, μεταγωγέα Ethernet 3 θυρών, διακομιστή εκτυπώσεων. Ο ασύρματος δρομολογητής σας δίνει τη μέγιστη δυνατή ευελιξία, απόδοση και λειτουργικότητα:

  • Κάντε κοινή χρήση της ευρυζωνικής σας πρόσβασης
  • Προστατέψτε το δίκτυό σας με ένα ενσωματωμένο τείχος προστασίας
  • Συνδέστε ένα μόντεμ κλήσης για να έχετε ένα εφεδρικό σημείο πρόσβασης
  • Κάντε κοινή χρήση του εκτυπωτή σας με ασύρματο τρόπο
Αν σχεδιάζετε να στήσετε ασύρματο δίκτυο, είναι καλή ιδέα να διαβάσετε μερικές πιο εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα το προστατέψετε ή μπορείτε να συνεχίσετε για να μάθετε για τις άλλες δικτυακές επιλογές.

Πώς μπορώ να συνδέσω την κονσόλα παιχνιδιού στο δίκτυό μου;