Hoe verbind ik meer dan drie computers?

Als u een draadloos netwerk met twee of drie computers opzet en u geen Access Point gebruikt, werkt het netwerk in de modus Peer-to-peer of de modus Ad-hoc. Als u echter meer dan drie computers hebt, dient uw netwerk in de modus Infrastructure te werken en hebt u een Access Point nodig.
Een Access Point biedt u de mogelijkheid de afstand tussen uw computers te vergroten zonder dat de verbinding verloren gaat. Elk Access Point ondersteunt maximaal twintig computers. U kunt het Access Point op uw computer met breedband aansluiten en uw supersnelle internetverbinding delen met alle andere computers.
U kunt de flexibiliteit van uw netwerk verbeteren als u het rechtstreeks aansluit op een router. Hierdoor bent u niet langer afhankelijk van een andere computer voor firewall-bescherming of internettoegang.

Nog beter is een combinatie van de twee apparaten aan te schaffen: de USRobotics Wireless Router! Het lijkt wel vier producten in één: een draadloos Access Point, een router, een 3 Port Ethernet Switch en een printserver. Een draadloze router biedt u maximale flexibiliteit, prestaties en functionaliteit:

  • deel uw breedbandtoegang,
  • bescherm uw netwerk met een ingebouwde firewall,
  • sluit een inbelmodem aan voor back-uptoegang tot internet,
  • deel draadloos uw printer.
Als u van plan bent een draadloos netwerk op te zetten, is het een goed idee de geavanceerdere informatie over hoe u uw netwerk kunt beveiligen te raadplegen. U kunt ook verdergaan om meer te weten te komen over andere netwerkopties.

Hoe verbind ik mijn gameconsole met mijn netwerk?