Waarom heb ik een netwerk nodig?

Deel uw:

 • Breedbandverbinding -- Als u meer dan één computer hebt en u wilt dat ze allemaal uw supersnelle internetverbinding delen.
 • Bestanden -- Breng niet langer bestanden over met diskettes; u kunt zelfs uw grote muziekbestanden delen, zodat ze niet op verschillende computers ruimte innemen. U kunt ook head-to-head spelletjes op het netwerk met ongelofelijke snelheden.
 • Printer en andere randapparatuur -- Al uw computers kunnen cd-branders en andere randapparatuur delen en zo bespaart u geld! De ingebouwde printserver van onze Broadband Router biedt u de mogelijkheid om vanaf elke computer op het netwerk af te drukken.

  Beveilig uw computers

  Beveilig uw thuisnetwerk zodat indringers geen toegang krijgen tot uw persoonlijke bestanden. Van eenvoudige filters tot een analyse van het internetverkeer in real time, u leert hoe u uw computers beschermt tegen verschillende soorten aanvallen. U kunt de producten van USRobotics gebruiken om precies dat beveiligingsniveau in te stellen dat u nodig hebt.

  Breid uw netwerk eenvoudig uit:

  Met behulp van standaardtechnologieën is het heel eenvoudig om nieuwe computers en apparaten aan uw netwerk toe te voegen.

  Begin en ontdek hoe eenvoudig het is:

  Hoe communiceren computers met elkaar?


 •