USRobotics lanserar ny V.92-teknik* – inklusive en KOSTNADSFRI uppgradering för vissa modeller!

USRobotics håller dig ansluten med den allra senaste tekniken och nu lanserar vi kraften hos V.92 ... kostnadsfritt!

Det är lika enkelt som 1– 2 – 3:

1. Kontrollera om det gäller ditt modem
  2. Hämta och kör programmet
  3. Klicka på knappen Instant Update för att uppgradera

Är du redo för kraften i V.92?

Så klart att du är! Är din Internet-leverantör det också? Oavsett om din Internet-leverantör har funktioner för den nya V.92-tekniken kan du omedelbart ha nytta av Samtal väntar-funktionen för Internet (ICN). Med Samtal väntar-funktionen för Internet kan du se vem som försöker ringa medan du är online. Eftersom V.92 är kompatibelt med äldre tekniker är du redo att dra nytta av V.92 så snart din Internet-leverantör har uppgraderat tjänsten.

Vilka fördelar får du med V.92?

V.92 har några spännande funktioner och förbättringar jämfört med den äldre V.90-standarden:

Modem on Hold
    Med Modem on Hold placeras din onlinesession i "vänteläge" vid inkommande samtal och återgår till dina onlineaktiviteter när samtalet är klart utan att du behöver ringa upp på nytt. (Tänk på att tjänsten Samtal väntar måste finnas hos ditt telefonbolag.)

Quick Connect
    Med Quick Connect registreras linjeförhållandena från den föregående sessionen vilket åsidosätter delar av uppkopplingssekvensen så att du snabbare är online. Minska tiden för den uppringda fjärranslutningen med upp till 50 %!

V.PCM
    Med den här förbättringen blir onlineupplevelsen snabbare och bättre för dem som behöver skicka information eller bara surfa på webben. Om du håller på med spel kommer du att kunna skicka dina kommandon med högre hastighet än dina motståndare som har ålderdomliga modem! Med funktionen V.PCM Upstream får du en utgående hastighet på upp till 48 kbit/s och du kan välja att antingen få den snabbaste inkommande hastigheten (upp till 53 kbit/s) eller en "balanserad" anslutning av inkommande och utgående kommunikation.

*Den nya V.92-uppgraderingen är kanske inte omedelbart tillgänglig hos alla Internet-leverantörer. Kontakta Internet-leverantören för att ta reda på när de ska uppdatera sina servrar och inkludera V.92-tekniken. USRobotics-modem med den nya V.92-uppgraderingen är bakåtkompatibla och högsta möjliga hastighet används vid anslutning till en Internetleverantör.
**Tjänsten Samtal väntar hos telefonbolaget krävs för att du ska kunna använda Samtal väntar-funktionen för Internet (ICN). Nummerpresentation hos telefonbolaget krävs för att nummerpresentationsfunktionen i Samtal väntar-funktionen för Internet ska kunna användas.