Samtal väntar-funktion för Internet*

Ta emot inkommande telefonsamtal medan du är uppkopplad utan att förlora Internetanslutningen.

Med Samtal väntar-funktion för Internet kan du använda V.92-förbättringarna för telefonsamtal med Modem on Hold:

• Indikering av inkommande samtal
  • Besvara/parkera/ignorera inkommande samtal
  • Och mycket mer!

Hämta och installera Samtal väntar-funktion för Internet

1. Hämta installationsfilen för Samtal väntar-funktionen för Internet och lägg den på ett tillfälligt ställe på hårddisken.
  2. Klicka på ikonen ICN i Utforskaren. Installationen påbörjas. Följ instruktionerna på skärmen tills installationen är klar.

Hämta nu

Samtal väntar-funktion för Internet (5.4 MB) HTTP | FTP

*Call Waiting service from your telephone company is required for using Internet Call Notification. Caller ID service from your telephone company is required for using the Caller ID feature of Internet Call Notification.