Internet Call Notification*

Neem inkomende telefoongesprekken aan terwijl u online bent zonder de internetverbinding te verbreken.

Internet Call Notification (ICN) biedt u de mogelijkheid om de verbeterde functies voor telefoongesprekken van de V.92 Modem on Hold-functie te gebruiken:

• Incoming call notification
  • Inkomende oproepen aanvaarden/onderbreken/weigeren
  • En veel meer!

ICN downloaden en installeren

1. Download het ICN-installatiebestand naar een tijdelijke locatie op uw vaste schijf.
  2. Dubbelklik op het ICN-pictogram in Windows Explorer. De installatie begint. Volg de instructies om de installatie te voltooien.

Nu downloaden

Internet Call Notification (5,4 MB) HTTP | FTP

*De dienst Wisselgesprek moet beschikbaar zijn bij uw telefoonaanbieder om Internet Call Notification te gebruiken. De dienst Nummerherkenning moet beschikbaar zijn bij uw telefoonaanbieder om de functie Nummerherkenning van Internet Call Notification te gebruiken.