Mer information om ControlCenter

ControlCenter
Med ControlCenter kan du hålla U.S. Robotics-modemet uppdaterat med de senaste drivrutinerna och programuppgraderingarna – automatiskt! Du behöver inte lyfta ett finger. Hämta ControlCenter nu så att du garanterat får bästa prestanda med ditt U.S. Robotics-modem. Några av fördelarna och egenskaperna är följande:

• En kodbas som fungerar för alla produkter
  • Flexibelt användargränssnitt som kan användas för produkter från olika tillverkare
  • Gränssnitt i moduler för olika modemegenskapsuppsättningar
  • Valfri grad av komplexitet som passar både nybörjare och avancerade användare
  • Konfigurationshanterare, Instant Update, felsökning och terminalverktyg
  • Produktprofiler
  • Kan användas med både Windows och Macintosh
  • Flera språkalternativ – översatt till 10 språk
  • Tjänsten AVEO Attune® kostnadsfritt

Vad är AVEO Attune®?
AVEO Attune är den första tjänsten i sitt slag. Det är en kostnadsfri tjänst där du får användbara tips och bra information om din nya produkt. Du kan till och med få hjälp att åtgärda problem innan de hunnit påverka din dator!

Attune körs i bakgrunden på datorn och visar Intelligrams™ när du är ansluten till Internet. Intelligrams™ är meddelanden som ger dig förebyggande kundtjänst genom att du kopplas till datortillverkare, Internetleverantörer och många andra ledande teknikföretag. Med hjälp av de här regelbundna uppdateringarna kan du hålla datorn i topptrim med bästa prestanda.

Med Attune kan du:

• få automatiska varningar om problem innan de hunnit påverka datorn
  • ta emot omärkbara överföringar av Intelligrams™ till datorn
  • få automatiska uppdateringar när du är ansluten till Internet
  • filtrera Intelligrams™ så att du endast tar emot de meddelanden som är relevanta för dig
  • anpassa tjänsten efter dina behov och efter hur du använder datorn.

Vi rekommenderar starkt att du installerar och använder den här unika och användbara tjänsten. Gå till hämtningssidan för ControlCenter.