Meer informatie over ControlCenter

ControlCenter
ControlCenter houdt uw modem van USRobotics automatisch up-to-date met de nieuwste stuurprogramma's en software-upgrades! U hoeft zelf niets te doen. Download ControlCenter nu en zorg ervoor dat uw modem van USRobotics optimale prestaties blijft leveren. Tot de voordelen en functies behoren:

• Alle producten worden ondersteund door één codebasis
  • Flexibele grafische gebruikersinterface (GUI) ondersteunt producten van verschillende merken
  • Modulaire interface ondersteunt verschillende modemfuncties
  • Optionele moeilijkheidsgraad voor zowel beginners als ervaren gebruikers
  • Configuration Manager, Instant Update, diagnostische gegevens en terminal tools
  • Productprofielen
  • Ondersteuning voor Windows en Macintosh
  • Gebruik van meerdere talen, vertaald in tien talen
  • Gratis AVEO Attune®-dienst

Wat is AVEO Attune®?
AVEO Attune is de eerste dienst in zijn soort. Het is een gratis dienst die u handige tips en informatie over uw nieuwe product geeft. Deze dienst helpt u zelfs bij het oplossen van problemen voor ze uw computer beďnvloeden!

Attune werkt als achtergrondtoepassing op uw pc en stuurt u Intelligrams™ zodra u bent verbonden met het internet. Intelligrams™ zijn berichten die proactieve klantenondersteuning bieden door u te verbinden met pc-producenten, Internet Service Providers (ISP's) en veel andere bedrijven die zich bezighouden met de nieuwste technologieën. Gebruik deze regelmatige updates om uw computer in topvorm te houden.

Met Attune:

• ontvangt u automatische waarschuwingsberichten over problemen voor ze uw computer beďnvloeden;
  • ontvangt u transparante overdracht van Intelligrams™ naar uw pc;
  • ontvangt u automatische updates wanneer u verbinding maakt met het internet;
  • filtert u de Intelligrams™ zodat u alleen die berichten ontvangt die relevant zijn voor u;
  • past u deze dienst aan uw behoeften en uw computergebruik aan.

We bevelen ten zeerste aan dat u deze unieke en nuttige dienst installeert en gebruikt. Ga naar de downloadpagina van ControlCenter.