USR808710 uShare® Mini NAS Adapter (Network Attached Storage)

8710
MoreKlicka här om du vill se fler produktbilder

RoHS

Garanti : 1 år

Frågor och svar

Ytterligare support

Om informationen i det här avsnittet inte hjälper dig att lösa ditt problem kan du kontakta en tekniker på U.S. Robotics supportavdelning direkt.

Obs! Du undviker att filerna öppnas direkt i webbläsaren genom att högerklicka på filen och välja Spara mål som... Då hämtas filen i stället. (Save Target As...)

Handböcker och andra dokument

Operativsystem kompatibilitet

Product is operating system Independent and is compatible with all current Windows, Macintosh, and Linux operating systems

Hard drive Compatibility Information

Any hard drive with FAT 32, NTFS or FAT64 file System, size 4GB up to 2TB.

Software

Search NAS Utility

Download the .jar file to a temporary folder on your computer and double click the file. JAVA runtime environment is required.

SDisk.jar

12 KB

SyncQuick NAS Manager

SyncQuick-NAS-Manager.exe

92 MB

SyncQuick Backup Utility

SyncQuick-Backup.exe

92 MB

WebDAV File Size Limit Reg

WebDav-File-Size-Limit.reg

2 KB