USR808400 4-Port USB 3.0 Super Speed Hub

8400
MoreKlicka här om du vill se fler produktbilder

RoHS

Garanti : 1 år

Frågor och svar

Ytterligare support

Om informationen i det här avsnittet inte hjälper dig att lösa ditt problem kan du kontakta en tekniker på U.S. Robotics supportavdelning direkt.

Obs! Du undviker att filerna öppnas direkt i webbläsaren genom att högerklicka på filen och välja Spara mål som... Då hämtas filen i stället. (Save Target As...)

Handböcker och andra dokument

Operativsystem kompatibilitet

Product is operating system Independent and is compatible with all current Windows, Macintosh, and Linux operating systems