USR5473 Wireless ADSL2+ Starter Kit

USR5473

Ayuda Adicional

Si la información de la ayuda en esta sección no le ayuda a solucionar su edición, envíe un mensaje de correo electrónico a un técnico de asistencia de USRobotics.

USR5473 consists of two wireless products: USR5422 (USB Adapter) and USR9110 (Router). For support assistance, including documentation, FAQs, y upgrades, click the corresponding product below.

USR5422 USR9110
USR5422 USR9110