Stay Connected.

Zorg ervoor dat uw product topprestaties blijft leveren. Om upgrades, stuurprogramma's, handleidingen en ander ondersteunend materiaal en informatie te vinden, selecteert u eerst het productassortiment dat met uw producttype overeenkomt. Zorg ervoor dat u uw productcode bij de hand hebt. U hebt deze misschien nodig voor sommige downloads. Om uw productcode te weten te komen, gaat u naar de Product Code Finder-pagina.

Currently Shipping Products

Cellular Modems :

Network Taps:

USB 3.0 Peripherals:

Bekabelde netwerken:

Remote Management - Console Server Hybrids:

Analoog - Interne modems :

Analoog - Externe modems :

Analoog - Accessories modems:

Legacy Products

Draadloze netwerken:

Bekabelde netwerken:

Breedband:

VoIP:

Analoog - Interne modems :

Analoog - Externe modems :

Analoog - ISDN/PC Card:

Windows 7 Bent u op zoek naar Windows Server 2012, 2011, 8, 7, 64 bit of andere Windows drivers? Controleer of ze al in uw besturingssysteem zitten of beschikbaar zijn voor download.

Technische (product-)ondersteuning E-mail a USRobotics Support Technician.

Garantie registreren Activeer uw USRobotics productgarantie online.

Internationale contactpersonen Zoek informatie voor uw land of regio.