Skicka e-post till en supporttekniker

Vårt mål är att säkerställa att du får rätt svar på din fråga. För att kunna ge dig bästa tänkbara support behöver vi din hjälp. Fyll i följande formulär och beskriv noggrant ditt problem. När du är klar klickar du på knappen Skicka e-post. Fälten som är markerade med är obligatoriska vid support via e-post.

Namn
E-postadress
Adress

Ort
Län Postnr
Country
Telefon (arbete)
Telefon (hem)
Produktkod
Serienumret

Operativsystem
Operativsystemversion
Beskriv problemet

56K med V.92 Teknologi Lär dig den om nya V.92 teknologin, funktioner och mjukvaru uppgraderingar.

Letar du efter Support ? Här hittar du drivers, uppgraderingar, information och material som hjälper dig att förbli uppkopplad !